Kunstgras en honden

Kunstgras honden

Als trotse hondenbezitter bent u benieuwd of kunstgras wel een goede oplossing is voor uw tuin. We hebben inmiddels al vele jaren ervaring en hebben een groot aantal tuinen aangelegd met kunstgras waar de honden dagelijks op spelen. Dus naast een heerlijke tuin waar onderhoud minimaal is hoeft u zich daarover geen zorgen te maken.

Onze producten zijn speciaal getest op veiligheid voor kinderen die er dagelijks op spelen en er op zouden kunnen sabbelen. Het is dus absoluut niet schadelijk zijn voor uw kinderen maar ook huisdieren. Wij kunnen u gerust stellen, onze producten zijn gecertificeerd met de hoogste norm voor veiligheid, en bevatten geen schadelijke stoffen. Indien gewenst kunnen wij u het certificaat toesturen. Daarnaast zijn onze producten ook nog eens enorm duurzaam en slijtvast.

Bang dat u hond het gras kapot maakt omdat hij wil graven? Maak u niet ongerust. Wanneer ze geen aarde ruiken zullen ze ook niet graven. Misschien in het begin even in de gaten houden…

Kunstgras honden onderhoud

Mocht u hond het kunstgras per ongeluk gebruiken als toilet dan is dat geen groot probleem. Ons gras zal niet verkleuren. Het onderhoud is eenvoudig. Ruim de ontlasting op en spoel het na met een emmer handwarm water. Mocht er een vervelende geur achter blijven dan kunt u daarvoor biologisch afbreekbare middelen voor kopen.

Kunstgras kopen

In het kort komt het erop neer dat u uw hond gerust op het kunstgras kunt laten spelen. Dus is kunstgras plaatsen een zeker een goede oplossing. Voor meer informatie over soorten en kunstgras prijs kunt u altijd contact met ons opnemen.