Over ons

Bij Kunstgrasservice willen we dat u op ieder gewenst ogenblik kunt genieten van uw tuin. Een mooi, schoon gazon is daarvoor onmisbaar. Daarom helpen wij u met de aanleg van onderhoudsvriendelijke, realistische kunstgras gazons. Hiermee creëren we een fijne, groene leefomgeving die op ieder moment uitnodigt om heerlijk in te spelen en te ontspannen. Dat doen we met een team van jonge, enthousiaste medewerkers die graag een stapje extra doen om de kunstgrasvoorziening te realiseren die feilloos aansluit op uw wensen en verwachtingen. Wij zijn immers pas helemaal tevreden als u dat ook bent.

Wilt u genieten van een fijn stukje groen in uw leefomgeving? Kunstgrasservice legt kunstgras op daken en balkons. Bezoek onze kijktuin in Wetteren om de verschillende kunstgrassen te bekijken.

Geen uitdaging te groot

Bij Kunstgrasservice kunnen wij uw volledige project realiseren, zonder dat u zich zelf ergens zorgen over hoeft te maken. Vanaf de allereerste ontmoeting voorzien wij u van de informatie die u nodig heeft om het juiste kunstgras te kiezen. We maken een volledig op maat gemaakt ontwerp en legplan, stemmen de ondergrond af op het beoogde gebruik van de grasmat en voeren alle grond- en graafwerken uit.

Uiteraard zorgen we voor een professionele installatie van het kunstgras en we kunnen het geheel afwerken met passende borders, bomen en plantenbakken. Dat doen we volledig met ons eigen team van specialisten. Op die manier kunnen we de lijnen kort houden, zo efficiënt mogelijk werken en misverstanden voorkomen. Voordat u het weet kunt u genieten van uw nieuwe kunstgrasveld.

Vakkundige installatie

Een vakkundige installatie en een geschikte ondergrond of onderbouw zijn cruciaal voor een mooie grasmat die u kunt gebruiken zoals u voor ogen heeft. Door onze jarenlange ervaring en onze volledige focus op de aanleg van tuinen en andere voorzieningen met kunstgras, weten we bij Kunstgrasservice voor iedere toepassing precies waar de installatie aan moet voldoen.

Bij het aanleggen van uw kunstgras houden we altijd zorgvuldig rekening met het beoogde gebruik, maar ook met zaken als de inval van het zonlicht en de prominente kijkrichtingen. We komen vooraf altijd op locatie langs om de nodige opmetingen te verrichten en de bodem te inspecteren. Aan de hand daarvan maken een zorgvuldig legplan. Op deze manier kunnen we snel en efficiënt werken, terwijl het snijverlies tot het minimum beperkt blijft.

100% tevredenheids garantie

Met veel plezier en energie doen we er bij Kunstgrasservice iedere dag alles aan om uw verwachtingen te overtreffen. Het uitgangspunt: wij zijn pas tevreden als u dat ook bent. Daarom ontvangt u als klant een 100% tevredenheidsgarantie. Dat betekent dat u pas hoeft te betalen als alles helemaal naar wens is.
Bij Kunstgrasservice kiezen we voor natuurgetrouwe kunstgras. Het kunstgras waarmee wij werken is speciaal ontwikkeld voor in een leef- en speelomgeving en bootst alle uiterlijke kenmerken van echt gras tot in de kleinste details na.
Ons kunstgras oogt niet alleen erg mooi, het is ook van een zeer hoge kwaliteit. De grasmat gaat jarenlang mee en u kunt het gras intensief gebruiken. Het kunstgras is zelfs geschikt voor op het schoolplein of als sportveldje. Ook kunt u zonder problemen de huisdieren laten ravotten op het gazon.
Ons kunstgras is gegarandeerd veilig. Alle producten voldoen aan de strengste veiligheidseisen (EN 71-3), dezelfde als waar kunststof kinderspeelgoed aan moet voldoen. U bent er dus zeker van dat het kunstgras geen zware metalen bevat of op enigerlei wijze schadelijk is voor de gezondheid.

Bij Kunstgrasservice werken we graag samen met tuinaannemers en architecten die, net als wij, service en kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Als servicepunt leveren wij kunstgras aan zakelijke partners. Dit doen we zowel met als zonder installatie. Tevens verzorgen we product- en installatiecursussen.

Een nieuwe mijlpaal: fusie met Kunstgrascenter, Proxy Fields en IB Gras

Kunstgrasservice maakt deel uit van de Proxygrass groep, een toonaangevende speler in kunstgras en valdemping. Samen met Kunstgrascenter, Proxy Fields en IB Gras vormen we eenheid onder ‘Powered by Proxygrass’. We leveren hoogwaardige kunstgrasproducten en duurzame valdempingssystemen, met een focus op innovatie en kwaliteit. Ons fusieteam staat voor lokale verankering en service. We verwelkomen nieuwe talenten om samen een gedurfde toekomst te creëren in onze sector.