Kunstgras garantie

Als u kunstgras laat leggen in uw tuin of voor een andere toepassing dan vertrouwt u erop dat u er jarenlang van kunt genieten. Maar wat als er onverhoopt toch iets mis is met uw grasmat? Ons kunstgras wordt geleverd met een  garantie van 11 jaar.

Hoe uw grasmat er exact uit zal zien na verloop van tijd, bijvoorbeeld 11 jaar, is moeilijk te zeggen, omdat dit afhankelijk is van factoren als de mate en intensiteit van het gebruik. Dit kan per eigenaar sterk variëren. Wij kunnen u wel verzekeren dat het kunstgras gedurende deze periode minimaal geschikt blijft voor gebruik zoals omschreven. Daarom is de garantietermijn vastgesteld op 11 jaar. De garantieperiode gaat in op het moment dat de grasmat wordt aangeleverd.

Kwaliteit en veiligheid

Bij Kunstgrasservice werken we zo graag met kunstgras met een onberispelijke kwaliteit. Alle kunstgrassen zijn voorzien van een dubbele backing, uv-bescherming en hebben de perfecte verhouding tussen vezelsamenstelling, rij-breedte en knoopafstand. Hierdoor bent u verzekerd van een lange levensduur, die wordt ondersteund door een garantie van 11 jaar. Ons kunstgras is verder gegarandeerd veilig voor mens, dier en milieu. Het kunstgras wordt gemaakt (en onafhankelijk getest) volgen de strengste richtlijnen (EN 71-3). Dit is dezelfde normering als waar kinderspeelgoed aan moet voldoen. Hierdoor weet u zeker dat het kunstgras bijvoorbeeld geen zware metalen of PAK’s bevat.

Herstellen of vervangen

Is er onverwachts iets mis met uw door ons geplaatste kunstgras? Dan komen we uiteraard bij u langs om de situatie te beoordelen. Wanneer wij een gebrek constateren dat valt onder de garantie, dan zorgen wij ervoor dat het betreffende deel van de grasmat hersteld of vervangen wordt. Het oppervlak dat vervangen wordt is daarbij gelijk aan het gedeelte waaraan het gebrek is vastgesteld.