KUNSTGRAS VOOR SCHOLEN

Kunstgras is een perfect alternatief als ondergrond voor scholen. Het is duurzaam, schoon, veilig en sterk want kunstgras op scholen wordt zeer intensief gebruikt. Wij hebben diverse kunstgrassen die extra stevig en slijtvast zijn en daarom geschikt zijn voor gebruik op schoolpleinen en speelplaatsen. De kunstgrassen zijn zo sterk dat zij het hele jaar door, dag in dag uit, bij alle weersomstandigheden gebruikt kunnen worden door de spelende leerlingen.

KWALITEIT KUNSTGRAS SCHOLEN

De kwaliteit van het kunstgras is cruciaal wanneer het gebruikt wordt op school. Dagelijks rennen en spelen er tientallen of zelfs honderden leerlingen op en dus moet het kunstgras tegen een stootje kunnen. Daarom hebben wij kunstgras ontwikkeld dat speciaal bedoeld is om op te spelen. De vezels en de backing zijn van de allerhoogste kwaliteit waardoor het grastapijt extra slijtvast is. De kunstgrassen voor speelvelden zijn uitvoerig getest.

KUNSTGRAS PLAATSEN

Wanneer kunstgras zo intensief gebruikt wordt als op een school of een speelplaats, dan is het van groot belang dat het grastapijt op de juiste manier wordt geïnstalleerd. Wij werken uitsluitend samen met ervaren tuinprofessionals. Zij kunnen het kunstgras op optimale wijze voor u installeren.
Kunstgrasservice

Benieuwd of kunstgras iets is voor u?