Maatwerk en vakkundige installatie

Bij Kunstgrasservice kunnen wij uw volledige project realiseren, zonder dat u zich zelf ergens zorgen over hoeft te maken. Vanaf de allereerste ontmoeting voorzien wij u van de informatie die u nodig heeft om het juiste kunstgras te kiezen. We maken een volledig op maat gemaakt ontwerp en legplan, stemmen de ondergrond af op het beoogde gebruik van de grasmat en voeren alle grond- en graafwerken uit.

Uiteraard zorgen we voor een professionele installatie van het kunstgras en we kunnen het geheel afwerken met passende borders, bomen en plantenbakken. Dat doen we volledig met ons eigen team van specialisten. Op die manier kunnen we de lijnen kort houden, zo efficiënt mogelijk werken en misverstanden voorkomen. Voordat u het weet kunt u genieten van uw nieuwe kunstgrasveld.

Hoe gaat het in z’n werk?

Stap 1: Advies

Kunstgras plaatsen is specialistisch werk. Elke tuin, elk huishouden en elke behoefte is anders. Samen ontdekken we wat jullie nodig hebben.

Stap 2: Offerte

Wij maken een offerte op maat voor het plaatsen van uw kunstgras gazon, afgestemd op uw wensen, mogelijkheden en behoeften.

Stap 3: Kunstgras plaatsen

Wij plaatsen vakkundig uw kunstgras wat jullie hebben gekozen. Wij werken het geheel tot in de puntjes af met 100% tevredenheidsgarantie.

En dan? Zorgeloos genieten!

Geniet het hele jaar door geniet van uw gazon, met minimaal onderhoud en 11 jaar garantie. En zijn er onverhoopt problemen of vragen? Dan staan we voor u klaar.