Kunstgras speeltuin

Kunstgras speeltuin

Kunstgras speeltuin is een ideale oplossing. Het is een veilige en fijne plek voor kinderen om buiten te spelen. Een natuurgras veld is moeilijk in onderhoud, is gauw nat of modderig en bovendien, natuurgras kan helemaal niet tegen dat spelende geweld!

Onze producten bieden dan echt uitkomst. Dus niet alleen fijn voor de kinderen maar ook voor mama, hoeft die geen vieze kleren meer te wassen. Gewoon spelen, elke dag, dag in dag uit. Het is schoon, veilig en de kinderen kunnen er altijd op terecht, zelfs tijdens of direct na regen.

Onder trampoline of glijbaan

Ook is kunstgras erg geschikt om onder een trampoline of glijbaan te plaatsen, want daar groeit gewoon gras immers niet. Intensief gebruik van het kunstgras is wel zichtbaar, het gras zal op die plekken plat gaan liggen. Als u er een hoger speeltoestel opzet kunt u voor de extra veiligheid een valdempende mat plaatsen. Dan vallen uw kinderen lekker zacht en voorkomt blessures.

Kunstgras speeltuin

Laat u goed informeren over welke soort de beste keuze is voor u. Wij hebben one producten uitvoerig laten testen en delen deze informatie graag met u!

Kunstgrasservice werkt alleen met top kwaliteit. Op ons kunstgras geven wij 11 jaar garantie. De garantie gaat in op het moment van aanlevering.!