Kunstgras tuin

Kunstgrassen

Kunstgrasservice beschikt over een brede collectie kunstgrassen. Al deze modellen hebben een levensechte uitstraling en een jarenlange levensduur.  Daarmee is kunstgras een duurzame en kostenbesparende oplossing. De kunstgrassoorten verschillen onderling qua vezellengte, grasbezetting en kleur. Hierdoor krijgt ieder kunstgras een eigen karakter. Sommige modellen zijn bijvoorbeeld erg geschikt als siergras, terwijl andere bij uitstek ontwikkeld zijn om op te spelen. Hieronder leest u wat de specifieke kenmerken van ieder kunstgras zijn. Ook vindt u op deze pagina de prijzen per vierkante meter.

Waarvoor wilt u kunstgras?

  • In de tuin
  • Op het dak of balkon
  • Voor sport & spel
  • Als tuinaannemer

Kunstgras voor intensief gebruik

Zoekt u kunstgras dat tegen een stootje kan? We beschikken over verschillende modellen die extra sterk zijn en daardoor bestemd voor intensief gebruik, bijvoorbeeld door spelende kinderen. Sommige kunstgrassen zijn zelfs geschikt als sport- of speelveld op een schoolplein of bij een kinderopvang.

Kunstgras voordelen

Genoeg van het vele onderhoud aan uw gazon? Wil het gras maar niet mooi groen blijven? Graaft uw hond het gazon stuk? Of komen uw kinderen continue binnen met kleding die onder de modder zit? Kunstgras heeft een aantal significante voordelen ten opzichte van echt gras. Het is bijvoorbeeld zeer onderhoudsvriendelijk, terwijl het onder alle omstandigheden mooi blijft. Verder wordt het niet drassig of modderig, waardoor het erg geschikt is als u spelende kinderen heeft. Daarbij is kunstgras lang niet zo kwetsbaar als natuurgras. U hoeft zich dan ook nooit meer zorgen te maken over grasziektes en ongedierte en u kunt het gazon intensief gebruiken.

Overigens is ons kunstgras niet alleen geschikt voor in de tuin. We kunnen het op nagenoeg iedere locatie plaatsen, waardoor het een uitstekende oplossing is als u uw balkon of dakterras wilt voorzien van het nodige groen. Daarnaast beschikken we over modellen die bij uitstek geschikt zijn als speelgras op scholen en bij kinderdagverblijven.

Wilt u het kunstgras zelf leggen? In ons aanlegplan leest u hoe u dat het best kunt doen.

Kwaliteit kunstgras

Kunstgrasservice maakt uitsluitend gebruik van de beste kwaliteit materialen. Dit kunstgras is speciaal ontwikkeld voor in een leef- en speelomgeving. Door het fraaie uiterlijk past het in iedere tuin en door de hoge kwaliteit heeft het een jarenlange levensduur. Ons gras is bovendien gegarandeerd veilig. U kunt uw kinderen of huisdieren er dus met een gerust hart op laten spelen.

Bij Kunstgrasservice verzorgen we al jarenlang het ontwerp en de volledige aanleg van de mooiste kunstgrasvoorzieningen in Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen. We voorzien niet alleen particuliere tuinen van kunstgras, maar leveren ook kunstgras aan zakelijke partners als tuinaannemers en architecten.

Garantie

Wij geven 11 jaar garantie op zijn producten. Een voorwaarde daarvoor is wel dat het kunstgras is geplaatst door een erkende installateur als Kunstgrasservice. Neem contact met ons op voor meer informatie over de garantievoorwaarden.