Showroom Mercedes garage

Kunstgras voor showroom Mercedes garage

Ons kwaliteitskunstgras is niet alleen geschikt voor in de tuin. Ook als u op zoek bent naar een stijlvolle vloer voor een showroom of beurs bent u bij ons aan het juiste adres. Het kunstgras in deze showroom in Dendermonde is daar een goed voorbeeld van. Voor Mercedes-dealer Rogiers installeerden we een prachtige kunstgras vloer, waar de fraaie bolides op tentoongesteld kunnen worden.

Groen imago

De plaatsing van het kunstgras was onderdeel van de speciale promotiedag voor de Mercedes EQE en EQS. Dit zijn elektrische auto’s. Om het groene imago van deze wagens te versterken, wilde de autodealer de showroom ook graag een groenere uitstraling schenken. Kunstgras was daar een uitstekende oplossing voor. Ons kunstgras oogt immers net zo fris en groen als echt gras, maar kan ook gewoon binnen geplaatst worden en is bovendien sterk genoeg om auto’s op te plaatsen. Vanuit onze vestiging in Wetteren was het een half uurtje rijden naar Dendermonde om het kunstgras te plaatsen. Dat hebben we binnen een dag gedaan. Het leuke aan kunstgras is dat het in verschillende vormen gesneden kan worden. In deze showroom hebben we het kunstgras bijvoorbeeld in sierlijke organische vormen aangelegd. Hierop komen de elektrische auto’s nog beter tot hun recht.
Het grote voordeel van kunstgras voor een showroom is dat het altijd schoon en droog blijft en prettig loopt. Het ziet er een stuk stijlvoller uit dan goedkoop tapijt en heeft tegelijkertijd een prettige, natuurlijke uitstraling. Bovendien heeft kunstgras op de vloer een geluiddempende werking. Hierdoor klinkt een ruimte minder hol.

Ontzettend sterk

Een andere reden om voor kunstgras te kiezen in een showroom is dat het erg sterk is. Er kunnen zonder problemen honderden mensen overheen lopen. Daarmee is kunstgras bijvoorbeeld ook erg geschikt als vloer op een beurs. Ook is het geen enkel probleem als er bijvoorbeeld auto’s op het grastapijt geparkeerd worden, zoals gedaan is in deze Mercedes-showroom.