Kunstgras plaatsing loft Gent

Loft met kunstgras terras

Kunstgras is niet alleen geschikt voor rijk begroeide tuinen. Met een goed ontwerp en zorgvuldige installatie doet het ook uitstekend dienst als terras. Het is bijvoorbeeld een perfecte manier om moderne en industriële gebouwen te voorzien van een vleugje groen. Kunstgrasservice plaatste onlangs kunstgras voor het buitenterras en in de kelder van deze loft. Het kunstgras zorgt voor de nodige kleur, terwijl het niets afdoet aan het rauwe, stoere karakter dat zo kenmerkend is voor dit pand.

Kunstgras als terras

Met de hoge muren, bakstenen wanden en moderne muurschilderingen ademt het buitenterras van deze bijzondere loft een authentieke no-nonsense sfeer. Het robuuste kunstgras, dat we zorgvuldig om de in het oog springende lichtkoepels hebben gelegd, sluit perfect aan op deze fraaie stijl. Met kunstgras in plaats van tegels krijgt het terras een frisse, kleurrijke uitstraling. Het zorgt bovendien niet alleen voor het nodige groen op het buitenterras zelf, door de grote glazen wand lijkt het of terras en loft feilloos in elkaar overlopen. Hierdoor kan men ook binnen genieten van het zicht op het prachtige gazon.

Kelder omgetoverd

Behalve het buitenterras voorzagen we ook de kelder van levensecht kunstgras. Het kunstgras is in dit geval een gebruiksvriendelijk alternatief voor tapijt of tegels. Het frisse groen contrasteert prettig met de bakstenen en betonnen wanden en pilaren in de kelder. De geheime bakstenen poort, maakt deze ruimte extra bijzonder.

Voordelen kunstgras

Een van de vele voordelen om te kiezen voor kunstgras als terras is dat het vrijwel overal te plaatsen is. Echt gras heeft water en zonlicht nodig en wil daardoor moeilijk gedijen op balkons en dakterrassen. Het laten groeien van echt gras in een kelder is al helemaal onmogelijk. Kunstgras is daardoor zowel op een buitenterras als in een kelder een uitstekend alternatief voor natuurlijk gras. Het is lekker groen, makkelijk in het onderhoud, kan actief gebruikt worden en blijft altijd netjes en verzorgd.

Weinig onderhoud

Het nieuwe kunstgras is niet alleen erg mooi, het is ook erg gebruiksvriendelijk. Normaal gesproken bestaat het weinige onderhoud aan een gazon van kunstgras namelijk uit het opvegen van afgevallen bladeren en takken. Maar zowel in de kelder als op het door hoge muren omgeven buitenterras zal de eigenaar daar weinig last van hebben.