Service voor tuinaannemers

Bent u als tuinaannemer op zoek naar natuurgetrouw kwaliteitskunstgras? Kunstgrasservice verleent als kunstgras specialist uitgebreide service aan tuinaannemers, tuinarchitecten en andere zakelijke partners die net als wij streven naar perfectie en de hoogste kwaliteit. Als zakelijke klant profiteert u van de superieure kwaliteit ons gras terwijl u uw voordeel kunt doen met de kennis en ervaring van Kunstgrasservice op het gebied van kunstgrasinstallatie. Desgewenst kunnen we de plaatsing geheel of gedeeltelijk voor u verzorgen. Daarnaast organiseren we ook product- en installatietrainingen voor onze zakelijke partners.

Wilt u als tuinprofessional graag werken met ons werken? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of breng een bezoek aan onze kijktuin in Wetteren.

Kunstgras inkopen

Als tuinaannemer zult u steeds vaker te maken krijgen met klanten die interesse hebben in kunstgras. De meest tuinbezitters willen namelijk wél een gazon, maar hebben géén zin in onderhoudswerkzaamheden als grasmaaien, sproeien en verticuteren. Ons kunstgras is een perfect alternatief voor echt gras. Het oogt net zo mooi en natuurlijk als natuurgras, maar vergt slechts het absolute minimum aan onderhoud. Daarmee is het een ideale oplossing voor klanten met een druk bestaan en weinig tijd om te tuinieren, of voor mensen die een dagje ouder worden.

U kunt kunstgras inkopen bij Kunstgrasservice. Wij hebben alle modellen op voorraad. Hierdoor hoeft u nooit lang te wachten op uw bestelling. Als u een dag van tevoren contact met ons opneemt, ligt het kunstgras de volgende dag voor u klaar.

Als vakman wilt u er zeker van zijn dat u uw klanten van de beste producten voorziet. Ons kunstgras wordt geproduceerd met de beste materialen. De vezels zijn voorzien van uv-filters en zijn zeer kleur- en slijtvast. Hierdoor kan het kunstgras, mits goed geïnstalleerd, op een intensieve manier gebruikt worden en heeft het een jarenlange levensduur. Wij geven bovendien 11 jaar garantie op ons kunstgras.
Wilt u de aanleg van het kunstgras volledig zelf uitvoeren? Dan leveren wij het kunstgras zonder installatie. De meeste aannemers die voor deze optie kiezen, hebben zich al bekwaamd in de aanleg van kunstgras of willen zich hierin specialiseren door een professionele installatiecursus bij ons te volgen. Het installeren van kunstgras is immers een klus die veel aandacht en de nodige deskundigheid vereist.
Heeft u als tuinaannemer geen ervaring met het leggen van kunstgras? Dan kunt u de installatie ook door ons installatieteam laten verzorgen, inclusief voorbereidende werken. Wanneer u als tuinaannemer gespecialiseerd bent in de aanleg van verhardingen, dan is het ook mogelijk om de grondwerken zelf uit te voeren en de plaatsing van de grasmat door ons te laten verzorgen. Alle werkzaamheden vinden plaats in nauw overleg met u als aannemer en we kunnen de opdracht desgewenst uitvoeren in uw bedrijfskleding.
Als vakman wilt u er zeker van zijn dat u uw klanten van de beste producten voorziet. Ons kunstgras wordt geproduceerd met de beste materialen. De vezels zijn voorzien van uv-filters en zijn zeer kleur- en slijtvast. Hierdoor kan het kunstgras, mits goed geïnstalleerd, op een intensieve manier gebruikt worden en heeft het een jarenlange levensduur. Wij geven bovendien 11 jaar garantie op ons kunstgras.

Kom gerust langs

Wilt u ons kunstgras graag eens zelf bestuderen? Dan adviseren wij u onze kijktuin in Wetteren te bezoeken. Hier kunt u alle modellen zien in overzichtelijke gazons. Neem de tijd om het kunstgras te bekijken en loop er gerust even overheen. We geven u graag een rondleiding en kunnen u direct uitgebreid informeren.

Deskundig advies

Bij Kunstgrasservice staan er altijd experts klaar om u te voorzien van betrouwbaar advies. Zij kunnen u precies vertellen welke kunstgrassen geschikt zijn in een tuin met kinderen. Ze luisteren goed naar uw wensen en voorkeuren en helpen u bij het kiezen van de oplossing die daar het best op aansluit. Zo weet u zeker dat het kunstgras aan uw verwachtingen zal voldoen.